Over ons

Over Nooijen Solutions, wie zijn wij en wat is onze visie?

Geschiedenis

Nooijen Solutions is opgericht door Luciano Nooijen. Luciano Nooijen is een jonge ondernemer met veel ervaring. Op elfjarige leeftijd maakte hij zijn eerste website met iWeb. In 2013 richtte hij zijn eigen bedrijf op, Laboratoriumleverancier Nooijen. Naarmate hij steeds vaker gevraagd werd om websites te maken besloot hij Nooijen Solutions op te richten met als doel prachtige websites leveren voor een lage prijs met uitermate goede support. Hiervoor was Jeroen van Steijn, Co-Founder, medeverantwoordelijk. Samen hebben we onze passie voor webdesign kunnen uitbouwen tot Nooijen Solutions, een bedrijf volledige gebouwd op transparantie. Wij zijn er niet om u zomaar een prijs voor te schotelen. U krijgt van ons altijd te horen waar u precies voor betaalt en waarom. De kosten die wij maken (voor bijvoorbeeld themes en plugins) zijn geen geheimen voor onze klanten. U krijgt altijd te horen waar u precies voor betaald. Wel zo netjes, toch?

Onze werkwijze

Wat is de beste manier om een website te bouwen? Dat verschilt natuurlijk per klant. Daarom zijn wij altijd erg flexibel en geven wij u alle ruimte om input te geven. U kunt ons tot in de details vertellen wat u graag wil of u kunt ons vragen om enkele voorbeelden te geven over wat wij denken dat het beste is voor uw website. Wij sturen nooit direct een offerte toe na het eerste mailtje maar zullen eerst alle details op papier zetten en een plan opstellen. Wij houden altijd direct contact met onze klanten en geven altijd de gelegenheid om tijdens het bouwen van de website feedback te geven of om zaken kosteloos aan te passen. Het is bij ons dus nooit het geval dat u de website pas te zien krijgt als deze af is! U ontvangt altijd kosteloos bestanden die wij hebben gebruikt voor uw website en u kunt voorstellen van ons altijd bekijken via onze klantenomgeving.

Ik geloof dat een website voor veel bedrijven hun belangrijkste aspect is. Een bedrijf online verder helpen door mijn passie voor Web Development in te zetten. Dát is waar het bij mij om draait.

Luciano Nooijen, oprichter en eigenaar
Luciano Nooijen

Luciano Nooijen


Ervaring

Wat hebben wij mogen doen voor onze klanten?


0
+
Websites

hebben wij al gemaakt

0
+
Websites

gemaakt met WordPress

0
+
Bugs

hebben wij al verholpen

0
+
Uren

zijn wij bezig geweest met websites

Klanten

Enkele klanten waar wij voor mogen werken.