Website laten maken

Wordpress

Voor de meeste websites is WordPress de beste keuze als CMS. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld, en dat is niet voor niets! Zodra het schrijven van de nodige code klaar is, kan alles op de website heel makkelijk worden aangepast via het intuïtieve beheerpaneel. Omdat WordPress zoveel gebruikt is zijn er veel plug-ins etc. voor beschikbaar waardoor vrijwel elk soort website mee gemaakt kan worden!

Al onze WordPress websites zijn 100% responsive en compatibel met alle apparaten. Om de kosten laag te houden bouwen wij de meeste WordPress-websites vanuit bestaande premium themes waarin wij CSS-aanpassingen maken (een helemaal custom theme laten maken is ook mogelijk voor een meerprijs). Heeft u op uw website speciale functies nodig, zoals het boeken (bijv. hotel of restaurant), een VIP-zone, of zelfs een heel veilingsysteem? Dit is allemaal mogelijk binnen wordpress!

Wat voor prijzen kunt u verwachten? Hieronder enkele voorbeelden. Alle websites zijn inclusief premium en 100% responsive theme en zes maanden support.

WordPress Logo

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld! Wilt u graag gebruik maken van een online demo om WordPress gratis uit te proberen? Geen probleem, wij zetten kosteloos een server voor u op!

Website met CMS

Wilt u graag een website op basis van een ander CMS? Geen probleem. Wij hebben naast WordPress ervaring met het ontwikkelen van websites met onder andere Drupal, Joomla, Weebly en Concrete5. Een ander CMS is ook geen probleem. Neem contact met ons op en wij kijken voor u wat mogelijk is, zonder dat u ergens aan vast zit.

Het is ook mogelijk om een website te laten maken in Adobe Muse. Dit is software ontwikkeld door Adobe waarin het mogelijk is om mooie responsive HTML/CSS websites te maken zonder programmeerkennis. De websites in Adobe Muse beheert u via uw eigen computer, zodra er aanpassingen zijn gemaakt kunt u via FTP de nieuwe site uploaden. Op de server staan dan alleen de HTML en CSS bestanden (en de afbeeldingen, etc.) en er is dus geen MySQL database of CMS nodig online.

Al onze websites zijn altijd 100% responsive en compatibel met alle apparaten. De meeste websites met CMS worden gemaakt vanuit bestaande premium themes icm. CSS-aanpassingen en eventueel icm. bepaalde plugins om de door u gewenste functies mogelijk te maken.

verschillende cms

Wij kunnen met een groot scala van CMS’en uit de voeten. Wilt u graag gebruik maken van een online demo om een bepaald CMS gratis uit te proberen? Geen probleem, wij zetten kosteloos een server voor u op!

Website zonder CMS

Er zijn niet veel redenen om een website te laten maken zonder CMS. De websites moeten volledig met de hand geschreven worden, zijn minder makkelijk aan te passen en zijn een stuk duurder. De websites hebben echter minder schrijfruimte nodig en wisselen van hosting is een stuk gemakkelijker omdat er geen andere software nodig is. Websites zonder CMS zijn over het algemeen sneller dan websites met CMS waar caching is uitgeschakeld. Wilt u een website zonder CMS laten maken? Geen probleem, wij helpen u graag.

Websites zonder CMS worden geschreven in tekstbestanden. Een website bestaat dan uit duizenden en duizenden regels CSS code (stylesheet) en nog eens duizenden regels HTML code (indeling website/pagina’s). Hiernaast is het soms nodig om scripts toe te voegen op de website, zoals Javascript (JS) of PHP.

U kunt ervoor kiezen om op maat een website te laten maken, dan is alles custom voor u gemaakt. U kunt er ook voor kiezen om de website te laten bouwen vanuit een bestaand premium HTML/CSS theme met CSS aanpassingen.  Het bouwen van een website zonder CMS kost erg veel tijd. Hierdoor zijn de kosten een stuk hoger dan het laten maken van een website zonder CMS.

html en css tekst

Wilt u meer weten over websites op basis van HTML, CSS, PHP en JS? Geen probleem! Neem contact met ons op en wij leggen het u gratis uit!