SEO, SEA en marketing

Wat zijn SEO, SEA en marketing?

SEO staat voor search engine optimalisation, in het Nederlands zoekmachine-optimalisatie, ervoor zorgen dat uw site beter wordt gevonden door zoekmachines. Hiervoor doen wij een keyword-onderzoek om te bekijken welke woorden de meeste hits zullen opleveren. Hierna schrijven wij teksten voor uw website en zorgen dat alle tags (zoals h1, h2, h3) correct worden ingesteld. Hiernaast zullen wij ervoor zorgen dat uw website erg aantrekkelijk wordt weergeven voor bezoekers op zoekmachines, wij schrijven dan alle teksten die bezoekers zullen zien, zoals te zien op de afbeelding hiernaast.

SEA staat voor search engine advertizing, adverteren op zoekmachines. Wij zoeken voor uw website de keywords die de meeste gewenste bezoekers (dus klanten) zullen opleveren en maken een plan van aanpak waarin staat hoe de meeste bezoekers getrokken zullen worden voor een zo laag mogelijke prijs. Als wij een adverteercampagne zijn begonnen zullen wij de campagne monitoren en zonodig aanpassen om een optimaal resultaat te behalen.

Met marketing wordt marketing op bijvoorbeeld social media bedoeld. Wij maken uw social media pagina’s aantrekkelijk voor klanten en zullen een marketing campagne beginnen om de pagina’s te promoten. Tijdens de campagne monitoren wij gedetailleerd hoe succesvol de campagne is en stellen deze zonodig bij.

Wij helpen u te bereiken wat u wil. Wij zorgen voor meer bezoekers uit uw doelgroep naar uw website en promoten uw website zo, dat alleen potentiële klanten advertenties van uw website te zien krijgen. Zo bereikt u uw doelgroep en verspilt u geen geld aan onnodige kliks.

SEO

Bij SEO zorgen wij dat uw pagina’s meta-data bevatten, de data die zoekmachines vertelt wat er moet worden weergegeven en wat de inhoud van de pagina’s is. Hierdoor zult u hoger in Google komen te staan en zal uw website meer bezoekers trekken omdat wij ervoor zorgen dat uw website erg aantrekkelijk wordt weergeven.