Lightspeed HQ, POS en eCom

Lightspeed eCommerce

Lightspeed eCommerce (voorheen SEOShop)is een snel groeiend eCommerce platform. Momenteel is het het snelst groeiende platform in Europa. Lightspeed eCom is vooral gericht op bedrijven waarvan de webshop eigenlijk te groot en te uitgebreid is voor WooCommerce, maar waarvoor Magento niet geschikt is omdat het erg onprettig kan zijn om mee te werken in sommige situaties. Lightspeed is er vooral op gericht om alles op elkaar is afgestemd.

Er zijn veel voordelen, maar ook een paar kleine nadelen aan Lightspeed. Lightspeed is heel erg intuïtief en zodra de webshop is ontwikkeld, is het heel makkelijk om mee te werken, er is geen programmeerkennis nodig en is veel gebruiksvriendelijker dan Magento. Alles is erg overzichtelijk en fijn om mee te werken.

Een nadeel is dat er geen server-side talen gebruikt kunnen worden, alleen de functies van Lightspeed kunnen dus gebruikt worden, gelukkig kan je hier bijna alles mee, en anders kan er altijd nog Javascript gebruikt worden.

Verder is er voor Lightspeed geen hosting nodig, omdat alles door Lightspeed zelf gehost wordt. Omdat alles door Lighspeed zelf wordt beheerd is alles erg veilig maar hangen er ook relatief grote maandelijkse kosten aan vast, maar uw website is altijd razendsnel en het is zeker de maandelijkse kosten waard!

Bij Lightspeed HQ is ook omnichannel mogelijk. Dit betekent dat al uw verkoopkanalen via een systeem gaan. Geen tijdrovende verschillende voorraden meer, maar alles via een systeem waar alles in sync samen gaat!

Lightspeed eCommerce is het snelst groeiende eCommerce platform in Europa. Het is heel gebruiksvriendelijk en je hoeft helemaal niets met code te doen bij het gebruik. Het is grootschaliger dan WooCommerce en gebruiksvriendelijker dan Magento.

Lightspeed POS, Restaurant of Retail

Lightspeed heeft naast eCommerce ook Point of Sale systemen beschikbaar. Deze zijn te onderscheiden in Retail, Restaurant en Omnichannel (dit is dus icm. een webshop, alle verkoopkanalen gaan dus via Lightspeed).

De Point of Sale-systemen van Lightspeed zijn erg makkelijk om mee te werken en erg aanpasbaar om ervoor te zorgen dat het volledig aan uw behoeften zal voldoen.

Alle Restaurant Point of Sale-systemen worden op maat gemaakt, door bijvoorbeeld een plattegrond van uw restaurant te maken zodat alles overzichtelijk blijft voor u en uw medewerkers.

Bij Retail Point of Sale-systemen en Omnichannel oplossingen wordt ervoor gezorgd dat het hele systeem gebouwd is naar uw wensen, om alles voor u overzichtelijk en makkelijk te houden, maar toch alle mogelijkheden te hebben.

Lightspeed HQ biedt u ook kassa-hardware aan die volledig gekoppeld zijn aan de Lightspeed HQ software. Er wordt gebruikgemaakt van een hardwarepakket en hierbij aanvullende hardware, zoals een kassalade, labelprinter, barcodescanner en/of pinautomaat.

Wij helpen u graag met bepalen welke soort software en hardware u nodig heeft om het voor u perfecte Lightspeed HQ-systeem te bouwen.

Lightspeed heeft naast eCommerce ook Point of Sale (POS) solutions. Lightspeed POS is erg vriendelijk in gebruik en heeft ook losse hardware die speciaal voor de software is bedoeld. U ontvangt uw Lightspeed POS-systeem altijd op maat gemaakt zodat het volledig aansluit op uw behoeften.