Hosting en domeinnaam

Over onze hosting-diensten

Wat is een website zonder goede hosting? Het maakt niet uit hoe mooi een website is, zonder goede hosting zullen bezoekers de website als onprettig ervaren. Wij zorgen er met onze hosting voor dat alles juist is afgesteld op uw behoeften en de website optimaal zal functioneren.

Wij verzorgen verschillende soorten hosting. Wilt u een kleine WordPress hosten, een grote website met veel bezoekers, of misschien wel een grote webshop met duizenden producten! Geen probleem. Ook als u al een bestaande website heeft of misschien zelf een website wil bouwen kunt u bij ons uw website(s) hosten.

Nooijen Solutions zorgt ervoor dat uw hosting precies bij u past, daarom werken wij niet met pakketten. Wij bekijken hoeveel computerkracht en welke mogelijkheden nodig zijn om uw website of websites optimaal te draaien en stellen op basis hiervan een plan op.

Hostingserver

Als u uw website bij ons host, helpen wij u gratis met uw websiteproblemen! Als u een bestaande website heeft en deze bij ons wil hosten, kunt u gebruik maken van onze gratis verhuisservice.