Diensten

Wat Nooijen Solutions voor u kan betekenen

Door onze lage vaste kosten kunnen wij onze prijzen laag houden terwijl wij uit blijven blinken in kwaliteit. Al vanaf €499 heeft u een volledig responsive website mét premium theme en 6 maanden support!

Onze diensten

En waar wij ons in specialiseren


Hoe wij te werk gaan:

En hoe wij ervoor zorgen dat uw website zo wordt als u wil


CONCEPT

In overleg met u maken wij een concept dat aansluit op uw behoeften en bekijken wij wat er allemaal gedaan moet worden en maken wij een plan van aanpak. Doordat wij in detail uw details bespreken en staan voor volledige transparantie bent u verzekerd dat u nooit teveel betaalt!

REALISATIE

Wij ontwikkelen uw website zoals overeengekomen. De website zal online worden ontwikkeld onder een developer-domein van ons. U kunt de site tijdens ontwikkeling altijd bekijken en feedback geven. Door deze directe comminucatie bent u verzekerd dat de website zo wordt als u wilt.

SUPPORT

Wij geven bij onze website standaard zes maanden support en customizaties. Tijdens deze zes maanden kunnen wij naar wens de website wijzigen zoals u wil. Na deze 6 maanden beantwoorden wij nog steeds graag uw vragen en helpen wij u gratis met uw website.

Betaal nooit teveel


Wij begrijpen dat u niet teveel wil betalen voor uw website. Daarom zorgen wij ervoor dat het voor ons en voor u duidelijk is wat er precies nodig is voor de ontwikkeling.

Zodra we een offerteaanvraag hebben ontvangen nemen wij contact met u op en bespreken we uw wensen tot in detail zodat we een offerte voor u kunnen opstellen speciaal afgestemd op uw wensen.